Αυτή η νύχτα μένει

Οι εξελίξεις στη σειρά Αυτή η Νύχτα μένει είναι καταιγιστικές, αφού ο εισαγγελέας προσπαθεί να επηρεάσει την ήδη φοβισμένη Μυρτώ.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει την Πέμπτη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η υπόθεση της Μυρτούς παίρνει νέα τροπή μετά τη συνάντηση του Χρήστου με τον παλιό του φίλο Τζατζιμάκη, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας μαθαίνει συγκλονισμένος τι συνέβη στην κόρη του.

Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κινείται γρήγορα αποκαλύπτοντας στον Αλέξανδρο όσα γνωρίζει για το φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη.

Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πόντικα κάνει τον Τάσο που ετοιμάζεται για την εκκλησία να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Η Ζέτα βρίσκεται στο πλάι του Στρατή, στην νέα δυσκολία του.

Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου έχοντας την τελική απόφαση για την υπόθεση του γιού του. Η άφιξη του Γιώργη στα σκαλιά της εκκλησίας προκαλεί αναστάτωση. Ο Σταματιάδης εξοργίζεται ενώ η Βρεττώ αγωνίζεται να κρατήσει τις ισορροπίες. Η Φωτεινή μοιάζει εκτός ελέγχου, ενώ η Διαμάντω προσπαθεί να στηρίξει το Στρατή που αισθάνεται πως το τέλος πλησιάζει.

Τσέκαρε κι αυτό: