Αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο είναι ένα πολύ χρήσιμο μέσο για να μπορούμε να μετακινούμαστε στην πόλη που μένουμε, να κάνουμε ταξίδια και να μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρεθούμε όπου εμείς επιθυμούμε! Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε όπως νομίζουμε εμείς και να μην ακολουθούμε κάποιους κανόνες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όλοι όσοι πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους έχουν ορισμένες συνήθειες οι οποίες χαρακτηρίζονται ως “κακές” και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν διότι μπορεί να προκληθεί κάποιο ατύχημα και αυτό δεν το θέλουμε!

Ποιες είναι οι κακές συνήθειες που κάνουμε στο αυτοκίνητο

 

#1.Ασχολούμαστε με το κινητό 

Όσο καλή αντίληψη και αν έχουμε, όσο καλά και αν είναι τα αντανακλαστικά μας, το κινητό μπορεί να μας κοστίσει! Επομένως το αφήνουμε στην άκρη ή σε μια βάση και προσπαθούμε να δίνουμε σημασία στο δρόμο!

#2.Ποτό και οδήγηση 

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να πάρουν το όχημα τους για μια νυχτερινή έξοδο! Και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να γίνεται εφόσον θέλει κάποιος να πιει! Υπάρχουν ωραιότατα ταξί και ΜΜΜ με τα οποία μπορούμε να μετακινηθούμε!

#3. Νεύρα 

Όταν έχουμε πολλά νεύρα και μας ενοχλούν τα πάντα, μπορεί να ξεσπάσουμε στο τιμόνι αυξάνοντας ταχύτητα και φωνάζοντας σε όλους όσους συμπεριφέρονται σωστά στο δρόμο!Χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία!

Τσέκαρε και αυτά: