Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο : Ένα LED φλας που χτυπά σαν χτύπος ανθρώπινης καρδιάς δημιουργήθηκε από την εταιρεία MAZDA με σκοπό να γίνει πιο ευχάριστη την οδήγηση στους οδηγούς αλλά και σε όσους βλέπουν τα οχήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 

Τα οχήματα τα οποία βλέπουμε να κυκλοφορούν στο δρόμο είναι εξοπλισμένα με τα πάντα και ένας οδηγός μπορεί να έχει όλες τις ανέσεις.

Η Μazda θέλει να πρωτοπορεί και μέσω διαφόρων τεχνολογιών επιλέγει ναι φέρει στο τραπέζι διάφορα πράγματα τα οποία προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα φλας το οποίο στην ουσία έχει μιμητικό χαρακτήρα διότι πάλλεται όπως οι χτύποι μιας ανθρώπινης καρδιάς.

Το συγκεκριμένο φλας χρησιμοποιήθηκε στο MAZDA. CX-30 και σύμφωνα με τον σχεδιαστή Yoshida ο οποίος και μπήκε στη διαδικασία να το δημιουργήσει προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Το ανθρώπινο σώμα αλλά και πολλά πλάσματα της φύσης πάντα αποτελούν πηγή έμπνευσης για του σχεδιαστές όλων των ειδικοτήτων και κατά καιρούς βλέπουμε πολύ ιδιαίτερα πράγματα να δημιουργούνται για ένα αυτοκίνητο ή για αλλά αντικείμενα.

Μην ξεχνάς πως είναι σημαντικό να προσέχεις τα φώτα στο όχημα σου γιατί σε βοηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας για την ορατότητα αλλά και για να σε βλέπουν οι άλλοι.

Τσέκαρε και αυτά: