Αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο μας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας και πρέπει να το προσέχουμε με όποιον τρόπο μπορείς για να μην στο κλέψουν αλλά να μην έχεις και φθορές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για περιπτώσεις όπου οι κλέφτες στοχεύουν τα οχήματα γιατί έχουν κάνει οι οδηγοί κάποια σημαντικά λάθη. Το όχημα σου πρέπει να το προστατεύεις με όποιον τρόπο μπορείς γιατί υπάρχουν επιτήδειοι οι οποίοι παρακολουθούν την κάθε μας κίνηση.

Όταν παρκάρεις το όχημα σου ή όταν το αφήνεις σε κάποιο σημείο θα πρέπει να κοιτάζεις τριγύρω σου μήπως υπάρχει κάποιος που κοιτάζει τις κινήσεις σου.

Ποια είναι αυτά τα λάθη :

#1. Ξεχνάς μέσα στο όχημα πολύτιμα αντικείμενα τα οποία φαίνονται και είναι πολύ εύκολο να σου σπάσουν το τζάμι για να τα κλέψουν!

#2.Το παρκάρεις σε σημεία όπου γίνεται εύκολος στόχος! Πρέπει να προσπαθείς να βρεις σημεία όπου είναι κοντά στο σπίτι σου και να μην ξεχνάς να ενεργοποιείς τον συναγερμό σου.

#3.Δεν έχεις GPS tracker στο αυτοκίνητο σου και ίσως έφτασε η στιγμή να βάλεις γιατί μπορείς πολύ εύκολα να εντοπίσεις το όχημα σου και να το βρει η αστυνομία πιο εύκολα.

Τσέκαρε και αυτά: