Αυτοκίνητο

Tα φανάρια στο αυτοκίνητο μας μπορεί να θαμπώσουν μέσα στα χρόνια από την πολλή χρήση και δεν πρέπει να τα αφήνουν στη μοίρα τους, διότι ο φωτισμός που προέρχεται απλό τους λαμπτήρες μπορεί να φαίνεται πιο χαμηλός από ότι πρέπει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα φανάρια στο αυτοκίνητο είναι αυτά που δέχονται καθημερινά “χτυπήματα” καθώς πολλά είναι τα μυγάκια που κολλούν πάνω τους, η σκόνη και άλλα πραγματάκια της φύσης και πρέπει να τα καθαρίζουμε τακτικά αν δε θέλουμε να θαμπώσουν γρήγορα.

Υπάρχουν πολλοί ειδικοί οι οποίοι χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να τα ξεθαμπώσουν ενώ στο εμπόριο θα βρεις και διάφορα καθαριστικά τα οποία περιέχουν χημικές ουσίες που σου χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα!

Τι μπορείς να κάνεις, όμως, αν είσαι φαν των οικολογικών καθαριστικών; Το μυστικό βρίσκεται στην κουζίνα σου!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις ένα μικρό λεκανάκι, να το γεμίσεις με νερό και 4 κουταλιές μαγειρική σόδα. Έπειτα να προσθέσεις τον χυμό από δυο στυμμένα λεμόνια και να ανακατέψεις μέχρι να γίνει το μείγμα σου μια πάστα!

Παίρνεις ένα σφουγγάρι το οποίο το βουτάς στο μείγμα και τρίβεις τα φανάρια στο αυτοκίνητο σου! Μετά από πέντε λεπτά ρίχνεις μπόλικο νερό με το λάστιχο και αστράφτουν!

Τσέκαρε και αυτά: