Αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο μας πρέπει να το προσέχουμε! Είναι καλό μια φορά την εβδομάδα να ασχολούμενος 1-2 ώρες με αυτό και να το καθαρίζουμε γιατί είναι το “δεύτερο σπίτι” μας αφού μας μεταφέρει παντού!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αν είσαι υπέρ του οικολογικού καθαρισμού, πρέπει να ξέρεις πως το ξύδι είναι ένα προϊόν το οποίο θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το όχημα σου σε συγκεκριμένα σημεία και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Τι μπορείς να κάνεις με το ξύδι

#1.Υαλοκαθαριστήρες

Aνακάτεψε αποσταγμένο νερό μαζί με λευκό ξύδι και θα δεις μεγάλη διαφορά στα τζάμια σου! Ρίξε το νερό στο σημείο όπου βάζεις κανονικά νερό για τους υαλοκαθαριστήρες και θα δεις πολύ καλύτερα τα πράγματα!

#2.Καθαρισμός δερμάτινων καθισμάτων 

Τα δερμάτινα καθίσματα  στο αυτοκίνητο δε χρειάζεται να τα καθαρίζεις με χημικές κρέμες για να λάμπουν και να φαίνονται καθαρά! Λίγο ξύδι σε ένα βαποριζατέρ και λίγο νερό αρκούν για να ψεκάσεις και να τα καθαρίσεις με μια πετσέτα!

#3.Τσίχλα 

Αν κάποιος έχει καθίσει σε κάθισμα και καταλάθος κόλλησε τσίχλα, μπορείς να την αφαιρέσεις με ξύδι αρκεί να είναι “φρέσκο” το περιστατικό γιατί αν περάσει καιρός μόνο με βιολογικό καθαρισμό θα βρεις την υγειά σου!

Τσέκαρε και αυτά: