Αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο μας πρέπει να το φροντίζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε καθώς είναι ένα από τα βασικά οχήματα που μας βοηθά να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο εύκολη.

Ο γερμανικός οργανισμός, ΑDAC, κάνοντας μια μεγάλη έρευνα δημοσιοποίησε τους ποιο συχνούς λόγους για τους οποίους ένα όχημα “μένει” στη δρόμο και αναγκάζονται οι οδηγοί να καλέσουν την οδική βοήθεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο πιο συχνός λόγος είναι η μπαταρία καθώς από το 43,2% των κλήσεων που σημειώθηκε αφορούσε στην έλλειψη δύναμης που είχε η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή.

Ο δεύτερος πιο συχνός λόγος είναι η βλάβη στον κινητήρα, και αφορά κατά βάση σε προβλήματα που υπάρχουν στην τροφοδοσία του καύσιμο και ο τρίτος πιο συχνός λόγος που καταγράφηκε είναι πρόβλημα στη μίζα όταν δεν μπορεί να γίνει εκκίνηση του κινητήρα.

Ωστόσο, ο οργανισμός αναφέρει πως το 2022 ήταν πολύ λιγότερα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι οδηγοί στους δρόμους καθώς πολλοί έχουν στραφεί στα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα και είναι λιγότερες οι ζημιές που παρουσιάζονται.

Είναι σημαντικό να ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αυτοκίνητο μας και να προλαβαίνουμε την οποιοδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί!

Τσέκαρε και αυτά: