Bachelor

Το Bachelor ξεκίνησε και στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον Αλέξη Παππά να συναντάει μία μία τις κοπέλες που θα κυνηγήσουν να κατακτήσουν την καρδιά του.

Στο δεύτερο επεισόδιο βλέπουμε μία αναστάτωση όταν το τζιπ με τον Αλέξη Παππά φτάνει στη βίλα του Bachelor και τα κορίτσια ή τουλάχιστον μερικά από αυτά άρχισαν να τρέχουν μέσα στον κήπο για να τον υποδεχθούν. Βέβαια κάποιες άλλες που δεν ήθελαν να δείξουν πόσο τον θέλουν, έκαναν τις πιο μοιραίες και του είχαν γυρισμένη την πλάτη, περιμένοντας έρθει αυτός σε αυτές.

Τα κορίτσια βέβαια άρχισαν και πάλι να τον πολιορκούν με διάφορα κοπλιμέντα μέχρι που ακούστηκαν και βλασφημίες, όταν η μία από αυτές τον παρομοίασε με την Ακρόπολη σε ομορφιά και κάλλος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Ο Αλέξης Παππάς φτάνοντας στη Βίλα θα έπρεπε να ανακοινώσει με ποια κοπέλα θα βγει το πρώτο του ραντεβού και φυσικά όλες περίμεναν με αγωνία την απόφασή του, με τις κακίες ανάμεσά τους να πέφτουν βροχή.

Τελικά ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως το πρώτο του ραντεβού θα το κάνει με την Φένια, με τις υπόλοιπες να είναι λίγο πριν την τελετή βουντού.

Ο Bachelor πήγε τη Φένια σε ένα παραλιακό μέρος όπου εκεί εμφανίστηκε ένα «ιπτάμενο παγκάκι». Φυσικά ο Αλέξης Παππάς που ήταν υπεύθυνος για αυτή την έκπληξη χάρηκε ιδιαίτερα, γιατί όπως είπε, είδε αμέσως μία λάμψη στα μάτια της Φένιας.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

 

Το σίγουρο είναι πως πίσω στο σπίτι θα επικρατεί μόνο ζήλια