Bad Boys

Η τέταρτη ταινία των “Bad Boys” θα γίνει και οι φανς έχουν ενθουσιαστεί γιατί θα δουν ξανά στη μεγάλη οθόνη τους Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς να παίρνουν τα όπλα τους και να πρσοαπθούν να πατάξουν με τον δικό τους τρόπο το έγκλημα.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μετά το σοκαριστικό χαστούκι που έδωσε ο Γουίλιαμς Σμιθ πέρυσι τον Κρις Ροκ, ήρθε η στιγμή να επιστρέψει κινηματογραφικά και μαζί με τον συνεργάτη του ανακοίνωσαν μέσω βίντεο στο Instagram πως επιστρέφουν!

Ο Γουίλ Σμιθ κρατά στο χέρι του μια κάμερα και καταφτάνει στο σπίτι του Λόρενς και μαζί κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις για την τέταρτη ταινία των Bad Boys.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Όπως αναφέρει η Sony Pictures, η ταινία η οποία είναι σε σενάριο του Κρις Κρέμερ, είναι στη διαδικασία παραγωγής και όλοι ανυπομονούν για το τελείωμα της καθώς θα είνα κάτι το οποίο μπορεί να μας εκπλήξει.

Η πρώτη ταινία των Σμιθ και Λόρενς κυκλοφόρησε το 1995 και το 20023 κυκλοφόρησε η δεύτερη. Για την τρίτη ταινία “Bad Boys for life” χρειάστηκαν 17 χρόνια μέχρι να κάνει πρεμιέρα το 2020 και κατάφερε να σημειώσει πολύ υψηλές πωλήσεις.

Tσέκαρε και αυτά: