Bafta 2023

Το κόκκινο χαλί των Bafta 2023 “πλημμύρισε” με μόδα και ομορφιά καθώς πι celebrities που έκαναν εφάνιση επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Oι celebrities κατέφτασαν στο κόκκινο χαλί των 76ων Βραβεων της Βρετανικής Ακαδημίας ταινιών στο Royal Festival Hall το βράδυ της Κυριακής 19/2 και κατάφεραν να στρέψουν τα βλέμματα όλων πάνω τους.

Αναμφισβήτητα, “νικητές του κόκκινοι χαλιού” ήταν το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, οι οποίοι εμφανίστηκαν με άψογα looks αλλά υπήρξαν και πολλές κυρίες της παγκόσμιας showbiz που έστρεψαν τα βλέμματα πάνω τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARAS Portugal (@carasportugal)

Η Λίλι Τζέιμς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια ιδιαίτερη δημιουργία του brand Tamara Ralph και το κόψιμο που υπήρχε στο φόρεμα στο σημείο του στήθους ήταν ένα “κόσμημα’ το οποίο θύμιζε κυψέλη.

 Η Κέιτ Μπλάνσετ – αγαπημένη ηθοποιός – εμφανίστηκε φορώντας μια μαύρη δημιουργία του οίκου Margiela που είχε φορέσει το 2015 στα Όσκαρς και όπως πάντα ήταν υπέρλαμπρη.

Η Anya Taylor εμφανίστηκε φορώντας μια κάπα η οποία αγκάλιαζε το κεφάλι της και το υπόλοιπο σώμα της και ένα φόρεμα σε ανοιχτό μπεζ, του οίκου Schiaparelli ενώ είδαμε την Florence Pough με μια πορτοκαλί δημιουργία του οίκου Nina Ricci.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JP (@jp_modee)

 Ένας από τους κυρίους της βραδιάς που πήρε και το Bafta για καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε ταινία, ο Όστιν Μπάτλερ επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό κοστούμι σε μαύρο χρώμα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παπιόν!

Το Harper’s Bazaar της Βρετανίας ξεχώρισε τα 10 καλύτερα looks και μπορείς να τα τσεκάρεις στο παρακάτω βίντεο :

Θα συμφωνήσουμε με τα looks των Bafta 2023!

Τσέκαρε και αυτά: