Balenciaga

O oίκος Balenciaga αποφάσισε να κάνει την επιστροφή του στο Instagram μετά από καιρό και αφού έχει κοπάσει το ζήτημα με το θέμα που αφορούσε στις απαράδεκτες εικόνες παιδιών με BDSM κουκλάκια.

Οι άνθρωποι του οίκου είχαν αποφασίσει να διαγράψουν όλο το περιεχόμενο του που είχαν στο λογαριασμό και πλέον έχουν επιστρέψει με τις πιο περίεργες εικόνες που μπορείς να φανταστείς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο λογαριασμός του οίκου Balenciaga έχει γεμίσει με εικόνες που έχει εμπνευστεί ο creative director Gvasalia Demna, και βλέπουμε φωτογραφίες από διάφορε ςδημιουργίες οι οποίες παρουσιάζονται με χιουμοριστικό και ιδιαίτερο τρόπο.

O γνωστός οίκος ο οποίος κατάφερε να γίνει γνωστός με τις αλλόκοτες δημιουργίες του και την αποχήση που είχε στους κύκλους των celebrities, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή όπως είδαμε και στη νέα του συλλογή και ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να ξεχνά το μεγάλο σκάνδαλο που είχε συμβεί πριν από κάποιους μήνες.

O creative director του οίκου είναι στην αναζήτηση νέων trends που μπορεί να φέρει στο τραπέζι της μόδας και περιμένουμε να δούμε αν θα προκληθεί νέο σκάνδαλο ή αν θα φέρει κάτι νέο το οποίο θα γίνει viral.

Τσέκαρε και αυτά: