Balenciaga

Ο οίκος Balenciaga έκανε για μια ακόμη φορά την ανατροπή και παρουσίασε τη resort  collection του και πρέπει να πούμε πως τα ρούχα ήταν εξαιρετικά αλλά η παρουσίαση super akward.

ad

To show του αγαπημένου οίκου πολλών celebs όπως ο Kanye West και η Kim Kardashian ξεκίνησε με το “κουδούνισμα” που ακούγεται όταν “ανοίγει” το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το πρωί της Κυριακής 22/5, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης πολλοί celebs εμφανίστηκαν στο χώρο που είχε διαμορφωθεί με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τις δημιουργίες που προτείνονται.

Ο creative director του οίκου Demna, ποτέ δεν έκρυψε πως διαθέτει μια σκοτεινή πλευρά και στην παρουσίαση της νέα συλλογής ήταν ξεκάθαρη η επιρροή του σκότους αλλά και μιας πιο… bdsm πλευράς.

Ολόσωμα latex κορμάκια τα οποία κάλυπταν μέχρι και το πρόσωπο το μοντέλο “επιστρατεύτηκαν” έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας “καμβάς” σε μαύρο χρώμα για να φανούν ακόμη περισσότερο τα oversized blazers, τα φορέματα αλλά

“Πρέπει να ενεργοποιήσουμε το συναίσθημα” είπε στα παρακήνια ο σχεδιαστής σύμφωνα με τη Vogue και συνέχει λέγοντας “Ζούμε σε ένα τρομακτικό κόσμο και πιστεύω πως  αυτό αντανακλάται και στη μόδα… πιστεύω πως ήταν ένα show που φανέρωσε πολλά” .

Φαρδιά παλτό σε μαύρο και χακί, φορέματα μαύρα τα οποία έφταναν μέχρι το ύψος του γονάτους και διέθεταν κάθετους ώμους, κοστούμια σε εξαιρετικά φαρδύ ύφος, παπούτσια τα οποία φαίνονταν τεράστια αλλά παράλληλα super άνετα, καμπαρντίνες σε μπεζ, μπλε σκούρο και μαύρο αλλά και δημιουργίες από τη συνεργασία του οίκου Balenciaga κυριάρχησαν στην πασαρέλα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας είναι ότι θα φορούσαμε όλα τα ρούχα αλλά όχι με τα latex κορμάκια που θύμιζαν τη σειρά “American Horror Story”.

Τσέκαρε το βίντεο του show :

Spooky αλλά φοβερά ρούχα!

Τσέκαρε και αυτό : Διάστημα : Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει από τη Γη

 

Ad