Balenciaga

Μετά από κάποιους μήνες όπου ο οίκος Balenciaga βρέθηκε στο προσκήνιο για τις απαράδεκτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν και έδειξαν BDSM κουκλάκια και παιδιά να ποζάρουν σε καμπάνια, παρουσιάστηκε η νέα συλλογή F/W2023 και οι δημιουργίες ήταν εντυπωσιακές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Ο οίκος επέλεξε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για να παρουσιάσει τα νέα ρούχα που δημιούργησε για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με όσα είδε στη μινιμαλ πασαρέλα που δημιουργήθηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Ο Demna Gvasalia έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει στοχεύσει στο super fresh look και το μαύρο χρώμα ήταν από αυτά που πρωταγωνίστησαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η μοντέρνα κομψότητα ήταν ξεκάθαρη στην πασαρέλα και είδαμε σιλουέτες οι οποίες ήταν εξαιρετικές και οι ώμοι στα ρούχα ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές καθώς ο όγκος που δόθηκε θυμίζει παλιές εποχές με μια σύγχρονη ματιά.

Τσέκαρε τη συλλογή εδώ!

Ο οίκος  Balenciaga χρησιμοποιήσει μινιμαλιστικές γραμμές και τους μεγάλους όγκους για να δώσει baggy ύφος ενώ τα μακριά φορέματα και φούστες θα είναι αναμφισβήτητα από τα trends pου θα δούμε παντού την επόμενη σεζόν!

Aς ελπίσουμε πως δε θα υπάρξει άλλο σκάνδαλο!

Τσέκαρε κι αυτά: