Balenciaga

To σκάνδαλο Balenciaga έχει επηρεάσει έντονα την οικογένεια της Kylie Jenner και της Κιμ Καρντάσιαν, καθώς είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν φορέσει πολλάκις δημιουργίες του και είναι στο στόχαστρο όλων των εν δυνάμει instagrammers και tiktokers, γιατί θεωρούν πως δεν παίρνουν σωστή θέση για το φέλγον ζήτημα της απαράδεκτης καμπάνιας με τα παιδιά και τα κουκλάκια με BDSM αναφορές.

Από την ημέρα που έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο, η Kylie Jenner δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες όπου ποζάρει με τα δυο παιδιά της και πολλοί θεωρούν πως τα συγκεκριμένα post είναι σκόπιμα για να συγκαλύψει το ζήτημα και να αποδείξει ότι μια καλή μαμά που προστατεύει τα παιδιά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μάλιστα, μπλέκεται και το όνομα της μητέρας της καθώς φέρεται να είναι εκείνη που συμβούλεψε το “καμάρι” της να ξεκινήσει την “καμπάνια της καλής μητέρας” και στο Instagram έγινε πανικός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner (@kyle_jenner000)

Στα stories της, η Kylie Jenner ποστάρει τα μωρά της και δείχνει στον κόσμο πως η οικογένεια της είναι το μόνο πράγματα που την εδιαφέρει και τίποτα παραπάνω. Αλλά φρόντισε να απαντήσει στα κακεντρεχή σχόλια λέγοντας πως “πάντα έχει κάτι να πει” και όλοι περιμλενουν την τοποθέτηση της.

Όπως η Κιμ, έτσι και η Kylie, έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες του Delma – του creative director του οίκου Balenciaga – και έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει trends τα οποια άλλωτε πέτυχαν, και άλλωτε απέτυχαν.

Πάντως, η Κιμ δεν έπεισε κανέναν με την ανάρτηση που έκανε όπου σχολίασε το ζήτημα και εξέφρασε την αηδία της για την καμπάνια αλλά και για το γεγονός που μιλά για τον οίκο λες και δεν έκανε τίποτα σοβαρό και πως με μια συγγνώμη λύνονται όλα.

Τσέκαρε και αυτά :

Περίεργα : Έπαθε επιληπτική κρίση και μίλησε γαλλικά

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο : Τα δωρεάν μαθήματα