Balmain

Μεγάλο wow και διάφορα άλλα επιφωνήματα χαράς βγήκαν από το στόμα μας μόλις παρακολουθήσαμε το fashion show του οίκου Balmain και οι δημιουργίες που εμφανίστηκαν ήταν η κάθε μια ξεχωριστή και τολμώ να πω show stopper!

Ο creative director του οίκου, Olivier Rousteing, τα «έδωσε» όλα στην νέα του συλλογή και τα λόγια είναι περιττά, αφού είναι από την αρχή μέχρι το τέλος της άψογη!

Στην αρχή του fashion show είδαμε τον Olivier να ανεβαίνει στο stage και να κάθεται σε ένα σκαμπό και να περιτριγυρίζεται από μοντέλα του παρελθόντος τα οποία φορούσαν δημιουργίες της σειράς «Heritage» (παλιές δημιουργίες με μια νέα οπτική) οι οποίες είχαν πάνω το monogram μοτίβου του οίκου και στο backround ακουγόταν η φωνή του Pierre Balmain όπου έλεγε την άποψη του για τη μόδα!

Έπειτα ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα μοντέλα και αυτό που διακρίνεις από την πρώτη στιγμή είναι οι ώμοι στα σακάκια και τα yops καθώς διαθέτουν γεωμετρικές βάτες οι οποίες είναι μυτερές και extra cool! Το denim ύφασμα χρησιμοποιήθηκε σε πολλά ρούχα και τα φλούο χρώματα στους τόνους του κίτρινου και του φούξια ήταν ότι καλύτερα! Ένα από τα χρώματα το οποίο έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν το ανοιχτό γκρι και κάτι μας λέει πως θα γίνει αγαπημένο μας!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Yves Saint Laurent: Η νέα καμπάνια για το άρωμα Libre με τη Dua Lipa