Baluse

Σε ένα τοπίο με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το Baluse Seascape All Day Bar αποτελεί τον μοναδικό all day προορισμό αναψυχής και διασκέδασης.

Ο λόγος για το Baluse που βρίσκεται στο Αλιβέρι στην Εύβοια και το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς προορισμούς αμέσως μετά την καραντίνα.

Baluse

Το Baluse είναι ένα υπέροχο μαγαζί εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα. Και μιας και το καλοκαίρι φτάνει ολοένα και πιο γρήγορα είναι ο καταλληλότερος προορισμός για καφέ, φαγητό και φυσικά μπανάκι.

Baluse

Πέρα από τον καφέ σου όμως το Baluse σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις νοστιμότατα σνακ, όπως κρέπες και σάντουιτς, αλλά και γλυκά, όπως παγωτά, βάφλες και τάρτες.

Baluse

Ήδη το Baluse ετοιμάζεται μετά την καραντίνα να υποδεχθεί χιλιάδες ανθρώπους με τα υπέροχα φαναράκια στην παραλία και τις αναπαυτικές μαξιλάρες. Φυσικά η ψυχή του Baluse είναι ο Μανώλης Κοτσιφάκης ο οποίος ολημερίς τρέχει για να διοργανώνει τα καλύτερα beach parties του καλοκαιριού και πολλές φορές με τα πρώτα ονόματα της αθηναϊκής πίστας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Soooo this is CHRISTMAS!! 🤤 Pancake lover Eat•drink•love•feel #xmas2K19 #mood #2K19 #food #drinks #cocktails #beverages #enjoy #bestplace #baluse_seascape #alldaybar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baluse Seascape Allday Bar (@baluse_seascape) στις

Αυτό που είναι “εγκληματικό” να μην δοκιμάσεις στο Baluse είναι τα κοκτέιλς. Ο Μανώλης Κοτσιφάκης άλλωστε ψάχνει σε όλη την Ελλάδα και φέρνει νέες γεύσεις διαρκώς.