Baluse

Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Εύβοια είναι το Αλιβέρι όπου εκεί πρωταγωνιστεί το Baluse Seascape All Day Bar, ένα μοναδικός προορισμός αναψυχής και διασκέδασης. 

Το Baluse είναι ένα υπέροχο μαγαζί εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα. Και μιας και το καλοκαίρι είναι εδώ, το Baluse είναι ο καταλληλότερος προορισμός για καφέ, φαγητό και φυσικά βουτιές στα γαλανά νερά.

Baluse

Πέρα από τον καφέ σου όμως το Baluse σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις νοστιμότατα σνακ, όπως κρέπες και σάντουιτς, αλλά και γλυκά, όπως παγωτά, βάφλες και τάρτες.

Το νέο στοίχημα του Baluse είναι οι γευστικές του προτάσεις οι οποίες έχουν φέρει μία νέα μόδα στην περιοχή. Από τα πέρατα του κόσμου, ο Μανώλης Κοτσιφάκης φέρνει νέες γεύσεις που θα προκαλέσουν έκρηξη στους γευστικούς μας κάλυκες.

Baluse

Εμείς επισκεφτήκαμε το Baluse και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με τα φαγητά που απολαύσαμε! Αυτό που μας στεναχώρησε είναι που δεν ήμασταν εκεί όταν υπήρχε το project sushi αλλά ευελπιστούμε να είμαστε εκεί την επόμενη φορά.

Αυτό που μας έκανε τρομερή εντύπωση είναι οι κανόνες υγιεινής που παρατηρήσαμε στο Baluse. To προσωπικό παντού με μάσκες και αντισηπτικά, ενώ και οι αποστάσεις ήταν ακριβώς όπως τις ορίζει ο νόμος. Ακόμα και όταν ο ήλιος έπεσε και ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται για cocktails παρατηρήσαμε πως οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής λόγω του κορονοϊού δεν έπαψαν να υπάρχουν και αντίθετα αυξήθηκαν στον μέγιστο βαθμό.

Baluse

Όλο το προσωπικό του Baluse ήταν τρομερά εξυπηρετικοί για τους πελάτες και για αυτό το λόγο όποιος επιθυμεί να πάει στο beach bar πρέπει να κάνει κράτηση στο τηλέφωνο 2223 025800.