Barbara Argyrou

Barbara Argyrou: Η hot εκπρόσωπος της Gen Z παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το διεθνών προδιαγραφών “INSANE”, το οποίο κατάφερε να μπει σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, και μάλιστα σε δύσκολες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, η Νορβηγία, η Αυστρία.

ad

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Barbara Argyrou απασχολεί τα διεθνή media, καθώς το καλοκαίρι του 2020 συμμετείχε στο America’s Got Talent εντυπωσιάζοντας τους 4 κριτές (Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum & Howie Mandel) και περνώντας στην επόμενη φάση με 3 «ναι». Ωστόσο λόγω της πανδημίας κλήθηκε αδύνατον το να επιστρέψει στην Αμερική για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

 

 

Λίγους μήνες μετά, υπέγραψε στη Minos EMI, a Universal Music Company από την οποία και κυκλοφορεί το “INSANE”, τραγούδι που υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τους ARCADE και που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ με εντυπωσιακά visual effects και καθηλωτικές εικόνες.

 

Η νέα σταρ της εγχώριας αγγλόφωνης pop ακούει στο όνομα Barbara Argyrou, και αναμένεται να σας εκπλήξει με τις μελλοντικές τις κυκλοφορίες.

 

Δείτε το official music video του “INSANE” στο YouTube:

 

Βρείτε το “INSANE” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://barbaraargyrou.lnk.to/INSANEPR

Ad