Barbie

Η Barbie είναι η αγαπημένη κούκλα όλων των παιδιών και καταφέρνει πάντα να ασκεί επιρροή στον τρόπο με τον οποίο παίζουν τα παιδιά διότι έχει πολλούς ρόλους. Αλλά πλέον “αγγίζει” πιο ευαίσθητα θέματα και πραγματικά είναι για όλους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ομάδα της Μattel έχει αποφασίσει να δημιουργήσει κούκλες οι οποίες απευθύνονται σε όλες τις ομάδες ανθρώπων και σε όλους όσους έχουν ιδιαιτερότητες οι οποίες μπορεί στα μυαλά κάποιων ανθρώπων να μην είναι αποδεκτές.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία συνεργάζονται με τον νευροχειρουργό Λουκ Μακισιζν, και παρουσιάζει την αδερφή της κούκλας, Chelsea, η οποία έχει σκολίωση και φορά έναν ειδικό νάρθηκα ο οποίος ονομάζεται “κηδεμόνας”.

Η κούκλα φοράει ένα ροζ φόρεμα και τον κηδεμόνας, λευκά παπουτσάκια και είναι 15 εκατοστά. Είναι η αδερφούλα της Barbie και δείχνε σε όλα τα παιδιά πως είναι οκ να φορούν το συγκεκριμένο νάρθηκα και να κάνουν τη ζωή τους χωρίς να ντρέπονται.

Η παγκόσμια επικεφαλής της εταιρείας, Lisa McKnight,μίλησε για τη νέα κίνηση που αποφάσιση εταιρεία και είπε:

“Πιστεύουμε στη δύναμη της αντιπροσωπευτικότητας και δεσμευόμαστε να δημιουργούμε κούκλες με ποικίλες εμφανίσεις, ώστε τα παιδιά να μπορούν να δουν τον εαυτό τους στην Barbie και τώρα σε μια σειρά με τη μικρή αδελφή της Barbie, την Chelsea”. 
Τσέκαρε και αυτά: