Battle of the couples Εβελίνα & Γιώργος

Το Battle of the Couples ξεκινάει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ένα ένα τα ζευγάρια που θα παλέψουν σκληρά για την αγάπη τους και όχι μόνο.

Πρώτο ζευγάρι είναι η Εβελίνα και ο Γιώργος από την Κρήτη, οι οποίοι έχουν σχέση εδώ και 8 μήνες.

Ο Γιώργος είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός με καταγωγή από τα Ανώγεια και όταν γνώρισε την Εβελίνα της ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει κάτι εφήμερο αλλά μία σοβαρή και σταθερή σχέση.

Φιλόλογος στο επάγγελμα ο Γιώργος του αρέσει να κάνει εκπλήξεις και μία από αυτές ήταν η συμμετοχή στο Battle of the Couples για την οποία η Εβελίνα ενημερώθηκε λίγες ώρες πριν εγκαταλείψουν την Κρήτη και έρθουν στην Αθήνα.

Ο ίδιος δηλώνει πως απολαμβάνει το γεγονός πως η Εβελίνα τον φροντίζει και τον περιποιείται αλλά ξεκαθαρίζει πως μέσα στο παιχνίδι θα κάνει ότι μπορεί για να υπερασπιστεί την τιμή της.

Η Εβελίνα από την πλευρά της είναι μία δημοσιογράφος η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη από το μυστικό του Γιώργου για το νέο reality και το ζευγάρι θέλει να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

 

Ο λόγος; Θέλουν και οι δύο να κερδίσουν έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο και φυσικά να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Σε ένα video ο Γιώργος, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μας μαθαίνει πώς λένε στην Κρήτη «Σ’ αγαπώ».

Και μην ξεχνάτε ότι το νέο reality ξεκινάει στις 21:00 την Πέμπτη 25 του μήνα.