Battle of the couples Καίτη & Γιώργος

Από τα πιο χορευτικά ζευγάρια στο Battle of the Couples αποδεικνύονται η Καίτη και ο Γιώργος οι οποίοι αποφάσισαν να μας το δείξουν πόσο καλοί είναι στην bachata έστω και στο χιόνι.

Καίτη και Γιώργος αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το υπέροχο χιονισμένο τοπίο από την κακοκαιρία Μήδεια και έξω από την πολυτελή βίλα του Battle of the Couples ξεκίνησαν να χορεύουν bachata.

 

@botcgr🔥 Ο Γιώργος και η Καίτη σε μια αισθησιακή bachata, ικανή να λιώσει τα χιόνια στη βίλα του #BotcGR #AlphaTV #fyp #foryou #TikTokGreece

♬ Obsesion – Aventura

 

To ζευγάρι αυτό γνωρίστηκε στη σχολή χορού που έχει ο Γιώργος, ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε γνωστό τηλεοπτικό show σαν χορογράφος. Η Καίτη από την πλευρά της είναι make up artist και ξεκίνησε μαθήματα χορού στη σχολή χορού του Γιώργου όπου κα έγινε το πρώτο σπινθήρισμα.

Η μεταξύ τους χημεία ήδη μετράει 8 χρόνια και η φλόγα άναψε με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ο Γιώργος επέστρεφε στο καμαρίνι του όταν έπεσε πάνω στην Καίτη η οποία άλλαζε ρούχα και ήταν γυμνή.

Αυτή η αμήχανη στιγμή ήταν αρκετή για να έρθουν πιο κοντά και από τότε δεν έφυγε ο ένας μακριά από τον άλλον και ούτε αυτό θα συμβεί τώρα στο νέο reality.

Επειδή συνεργάζονται στο χορό αυτό θεωρούν πως είναι και το δυνατό τους σημείο έτσι ώστε Καίτη και Γιώργος να νικήσουν τα υπόλοιπα ζευγάρια του Battle of the Couples.

Στόχος τους είναι η νίκη έτσι ώστε να αγοράσουν το δικό τους σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος επειδή είναι μικρότερος στην ηλικία περιμένει από την Καίτη την πρόταση γάμου.