Battle of the Couples

Δε θα σου πούμε ψέμματα! Περιμέναμε πώς και πώς να εμφανιστεί το «Battle of the Couples» στις τηλεοπτικές μας οθόνες μπας και καταλάβουμε ακριβώς το στο καλό είναι αυτό το reality!

Και πήραμε μια πρώτη γεύση! Και ήταν γλυκόπικρη θα σου πως και υπάρχει λόγος!

Τα ζευγάρια συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό, αφού έκαναν πασαρέλα μέσα από φωτιές λες και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν στη Μόρντορ και να καταφέρουν να αποκτήσουν το δαχτυλίδι που έκανε τον κακό χαμό στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, και ακούσουμε πολλά.

Είδαμε 12 ζευγάρια τα οποία θέλουν να αγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν χρήματα και δημοσιότητα – μην ξεχνάμε πως όλοι έχουν την καούρα να γίνουν influencers και brand ambassadors- και υπήρξε αρκετό «μέλι» να στάζει από τα χείλη τους αλλά και κάποια λογάκια τα οποία έδειξαν ξεκάθαρα πως θα δούμε ιδιαίτερες συμπεριφορές και σίγουρα τσακωμούς.

Παρουσιαστής του Battle of the Couples, ο αγαπημένος και «έχω συναισθήματα ακόμη και για τον φίκο» Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος ήταν όπως πάντα κούκλος και πρέπει να σου πω πως δε μας χάλασε ως παρουσιαστής! Εξάλλου, έχει αποδείξει πως το έχει πολύ με τα λόγια.

Είναι φανερό πως θα δούμε ζευγάρια τα οποία είναι ερωτευμένα, θέλουν να πετύχουν και παράλληλα θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν έτσι ώστε να κερδίσουν! Οπότε καταλαβαίνεις πως το τσουρομάδημα και τις βαριές εκφράσεις δε θα τις γλιτώσουμε!

Δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε έτοιμοι για αυτό που θα σκάσει με το reality του ALPHA αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όταν ο κόσμος του Twitter ψιλιαστεί τι συμβαίνει, θα γελάσουμε πολύ με τα tweets που θα παίξουν!

Τσέκαρε τα βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Η Φάρμα: Οι πρώτες φωτογραφίες από το κτήμα