Το Battle of the Couples έρχεται και από ότι φαίνεται υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος θέλει να συμμετάσχει!

Battle of the Couples : Σίγουρα όταν ένα ζευγάρι νιώθει αυτοπεποίθηση για τη σχέση του θέλει να βγει, να το φωνάξει, να το πει, αλλά είναι στ’ αλήθεια έτοιμο να δοκιμάσει την αγάπη του και στην πράξη;

Απ΄ό,τι φαίνεται από τον αριθμό συμμετοχών για το νέο reality, Battle of the Couples, που έρχεται στον Alpha, η απάντηση είναι «ναι» και προέρχεται από πολλά… ζεύγη χειλιών. Περισσότερα από 6.000 ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος σε αυτή τη μοναδική εμπειρία της μάχης των ζευγαριών.

ad

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε πνευματικές, αλλά και σωματικές δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ!

Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις;

Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;