Το Battle Of The Couples έρχεται στον Alpha με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Το νέο ριάλιτι Battle Of The Couples έρχεται στη συχνότητα του Alpha για να μας καθηλώσει, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor βρέθηκε στην εκπομπή “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από το κανάλι του Alpha προκειμένου να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του καναλιού. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφέρει ότι ξαφνιάστηκε όταν του προτάθηκε η παρουσίαση του Battle Of The Couples.

ad

Επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέφερε ότι στο νέο ριάλιτι πρόκειται να δούμε πάρα πολλά διαφορετικά ζευγάρια από την Ελλάδα των οποίων η σχέση διέπεται από κοινούς στόχους και όνειρα. Σύμφωνα με τον Έλληνα Bachelor, αυτό που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό είναι ότι αυτά τα ζευγάρια είναι μοντέρνα και οι άνθρωποι που θα παρακολουθούν το ριάλιτι θα μπορούν να ταυτιστούν μαζί τους.

Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι ο ρόλος του πέρα από παρουσιαστής θα είναι να υποδέχεται τα ζευγάρια, να βρίσκεται μαζί τους στις διάφορες δοκιμασίες, αλλά θα παρευρεθεί στην πιο σημαντική στιγμή του τηλεοπτικού σόου, την “Τελετή των Βραχιολιών”.

Ακόμη, μίλησε για την αντίδραση της κοπέλας του, Νικολέτας, όταν έμαθε από τον ίδιο ότι θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα είπε “Θα τρελαθώ”.

Τέλος, φάνηκε πως χαίρεται πολύ που θα συνεργαστεί με την Σάσα Σταμάτη, αφού την πάει πολύ και έχουν έναν κοινό σκοπό: Να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό των ζευγαριών ώστε να μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο.

Διάβασε και αυτό: Χρώμα στα πρόσωπα Αρχαίων προσωπικοτήτων έβαλε Ιταλός καλλιτέχνης!