Battle of the Couples

Το Battle of the Couples από την πρώτη στιγμή έγινε από τα πρώτα trends στα social media και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, αφού τα ζευγάρια του νέου reality κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση.

Από τους πρώτους που ξεχώρισαν ήταν η Ιουλία και ο Meech οι οποίοι λατρεύουν την ραπ και τραπ μουσική, αλλά το ζευγάρι δεν κατάφερε να μπει στη Βίλα.

Και αυτό γιατί η Ιουλία δεν δέχθηκε να αγωνιστεί στην τελευταία δοκιμασία και έτσι η Κρίστη και ο Κώστας μπήκαν αμέσως στο δικό τους κρεβάτι..

Σύμφωνα με τους κανόνες το ζευγάρι που αποχωρεί με βίντεο που θα αφήνει στα υπόλοιπα ζευγάρια και θα επιλέγουν ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για το Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Εν συνεχεία τα ζευγάρια μεταβαίνουν στην Αρένα και με ανοιχτή ψηφοφορία αποφασίζουν ποιοι θα είναι οι δεύτεροι υποψήφιοι για Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Αυτά τα δύο ζευγάρια θα μονομαχήσουν σε μία δοκιμασία και όποιο νικήσει θα είναι το ζευγάρι της Εβδομάδας. Τα καλά για αυτό τον τίτλο είναι πολλά προνόμια και φυσικά το γεγονός ότι έχουν ασυλία στη διαδικασία της αποχώρησης.

Δες εδώ τους κανόνες του παιχνιδιού:

Φυσικά το ζευγάρι της Εβδομάδας ένα από τα προνόμια που θα έχουν είναι η διαμονή τους στο Master Bedroom, μία υπερπολυτελέστατη κρεβατοκάμαρα.

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 23.00 και Παρασκευή στις 22.00, στον Alpha.