Battle of the Couples

Το Battle of the couples που έρχεται στον Alpha ετοιμάζεται πυρετωδώς και ήδη τα πρώτα πράγματα που ακούμε μας προκαλούν έκπληξη, σε κάποιες περιπτώσεις ευχάριστη.

Η πρώτη έκπληξη ιδιαίτερα ευχάριστη είναι πως η Σάσα Σταμάτη θα συμμετάσχει στο concept σε ρόλο coach των ζευγαριών.

Η συμμετοχή της στο νέο reality του Alpha μας ενθουσίασε γιατί η Σάσα Σταμάτη πρέπει να βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, μας είχε λείψει και φυσικά ξέρουμε ότι έχει το τσαγανό και την εμπειρία για να φέρει εις πέρας την αποστολή αυτή.

Το δεύτερο όνομα που κυκλοφορεί πως ενδεχομένως να αναλάβει την παρουσίαση του reality είναι ο πρώτος Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Έκπληξη σαφώς, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και ευχάριστη, καθώς πραγματικά δεν ξέρουμε εάν θα καταφέρει να ανταποκριθεί.

Πάντως το Battle of the couples αναμένεται να προκαλέσει αφού τα δώδεκα ζευγάρια αναμένεται να έρθουν αντιμέτωπα με περίεργες δοκιμασίες που δεν θα απαιτούν μόνο δύναμη, αλλά και τρομερή ισορροπία, έτσι ώστε η σχέση τους να μην καταστραφεί αφού σίγουρα θα δοκιμαστεί.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που διαρρέονται τα δώδεκα ζευγάρια δεν θα είναι αυτό που λέμε famous, αλλά θα είναι δυνατά πρόσωπα από το χώρο του διαδικτύου, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε youtubers και σίγουρα influencers.

H Σάσα Σταμάτη σε ρόλο coach θα έχει διαρκή και καθημερινή αλληλεπίδραση μαζί τους και αυτό το περιμένουμε πως και πως!