Beach bar Κορινθία

Το καλοκαίρι είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη και αυτή τη φορά βρήκαμε το απόλυτο beach bar στο νομό Κορινθίας και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή στο Δερβένι, που ακούει στο όνομα Ραστώνη.

To beach bar restaurant Ραστώνη βρίσκεται στο δασάκι στα Σαρανταπηχιώτικα Κορινθίας, στο Δερβένι, αλλά εμείς το εντοπίσαμε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα και έχουμε πολλούς λόγους για αυτό.

Πρόκειται για ένα beach bar που δεν είναι αχανές και έχει μία από τις ωραιότερες διακοσμήσεις. Κάθε γωνιά είναι ξεχωριστή. Κάθε έπιπλο διαφέρει και όλα περίτεχνα φτιαγμένα από ξύλο! Ακόμα και οι ξαπλώστρες διαφέρουν μεταξύ τους, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη αίσθηση και φυσικά ικανές να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Το beach bar Ραστώνη είναι σίγουρα η χαρά κάθε instagrammer με ξεχωριστές γωνιές και ικανές να σας βοηθήσουν για τα πιο popular stories και post.

Και από τη διακόσμηση και το ιδεατό μέρος για κάθε υποψήφιο influencer περνάμε στη θάλασσα! Υπέροχη, πεντακάθαρη και καθόλου επικίνδυνη! Με βότσαλο θα σας περιμένει για τις υπέροχες βουτιές σας και εν συνεχεία το έμπειρο προσωπικό θα σας έχει έτοιμα τα καφεδάκια και τα ιδιαίτερα signature cocktails για να τα απολαύσετε.

Και οι “θησαυροί” στη Ραστώνη beach bar restaurant δεν τελειώνουν εκεί! Ήρθε η ώρα του φαγητού με γεύσεις και μερίδες που όχι μόνο δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους, αλλά θα μιλάτε για καιρό! Ιδιαίτερες γεύσεις πάντα με νότες στην παράδοση που θα σας ενθουσιάσουν.

Για τους μικρότερους το Special Club θα αποδειχθεί όνειρο, ενώ δεν μπορείτε και δεν πρεπει να φύγετε από τη Ραστώνη εάν δεν δοκιμάσετε την υπέροχη γαριδομακαρονάδα που είναι απλά του ονείρου. Προειδοποίηση, οι μερίδες είναι huge και κάτι παραπάνω από χορταστικές.

Και έρχεται το βράδυ! Μοναδικά ποτά και cocktails θα σας ταξιδέψουν, ενώ πολλές φορές η μουσική θα σας κάνει να λικνιστείτε Το μέρος είναι υπέροχο όχι μόνο για όσους βρίσκονται εκεί γύρω στην περιοχή, αλλά και για όλους εκείνους τους Αθηναιους που θέλουν να κάνουν μία μονοήμερη εκδρομή, αφού απέχει περίπου μιάμιση ώρα από το κέντρο της πόλης.

Φέτος το must όνομα για ένα beach bar είναι Ραστώνη και βρίσκεται στο Δερβένι Κορινθίας.

by Praxitelis Sarantopoulos