Beats Pliz

Η Minos EMI / Universal ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Beats Pliz, έναν από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς και σκηνοθέτες της νέας γενιάς.

Ο Φώτης Γεωργιάδης aka Beats Pliz εμπνεύστηκε και σκηνοθέτησε το “Arte Povera- The Documentary”, ένα ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει την διαδικασία δημιουργίας του ομώνυμου μουσικού album του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Original κομμάτια συμφωνικής μουσικής, ηχογραφημένα σε 3 διαφορετικά στούντιο της Ευρώπης από ορχήστρες ανωτάτου επιπέδου, μετατρέπονται σε rap beats ενώ κάποιοι από τους δημοφιλέστερους rap artists στην Ελλάδα (μεταξύ των οποίων οι BLOODY HAWK, DANI GAMBINO, ΕΘΙΣΜΟΣ, HAWK, ΛΕΞ, ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΣΑΝΤΑΜ, VLOSPA, WANG) ραπάρουν πάνω σε αυτά.

Η ταινία αποτελεί μία ενδοσκόπηση στη δημιουργία του πρώτου συμφωνικού ραπ άλμπουμ, ενός πρωτόγνωρου έργου, το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με την ραπ αισθητική και την τέχνη των δρόμων.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ομότιτλου μουσικού album “Arte Povera” ή αλλιώς “φτωχή τέχνη” θα ανακοινωθεί προσεχώς, ενώ η πρεμιέρα του “Arte Povera – The Documentary” θα πραγματοποιηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Village Cinemas στις 31 Μαρτίου του 2023.

Τσέκαρε και αυτά: