bella hadid

H Bella Hadid είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα που περπατούν στις διεθνείς πασαρέλες και έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένη πολλών σχεδιαστών διότι είναι γνωστή για το work ethic της και είναι πολύ συνεπής σε ότι κάνει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η 26χρονη επιλέχθηκε από το γνωστό beauty brand “Charlotte Tilbury” να είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας και ποζάρει στο φακλο έχοντας ένα εξαιρετικό make up look το οποίο σίγουρο θα κάνει πολλά κορίτσια να βγουν στοςυ δρόμους και να πάρουν τα ανάλογα προϊόντα.

Το γνωστό brand κλείνει 10 χρόνια και η makeup artist pου το δημιούργησε, Charlotte Tilbury, ήθελε να κάνει κάτι μεγάλο! Για αυτό το λόγο αποφάσισε να φέρει τη Bella Hadid στην καμπάνια και να δημιουργήσει κάτι νέο!

Μιλώντας για το μοντέλο η CEO της εταιρείας είπε:

“Η Bella είναι ένα ταλέντο της νέας γενιάς και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω τη δημιουργική μας συνεργασία. Η Bella είναι ένα σύγχρονο σύμβολο ομορφιάς κα μαζί θα ονειρευτούμε, θα δημιουργήσουμε, θα εμπνεύσουμε, θα γιορτάσουμε τη ζωή και θα ενθουσιάσουμε τον κόσμο! Πάντα αγαπούσα και θαύμαζα την Bella και όταν ήμασταν μαζί στη Νέα Υόρκη στο Prince’s Trust Gala πέρυσι, ξέραμε και οι δύο ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι μαγικό μαζί!”. 
Τσέκαρε και αυτά: