Belle Epoque

Λαμπρό ξεκίνημα είχε το boutique ξενοδοχείου Belle Epoque. Παρά τις δύσκολες συνθήκες , λόγω της πανδημίας, κάτω από τις οποίες άνοιξε τις πόρτες του, το Belle Epoque μάγεψε το κοινό με την μοναδική του αισθητική και την ιστορική του τοποθεσία.

Φυσικά, η ιστορική τοποθεσία δεν είναι άλλη από την συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Χαβρίου στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα μοναδικό, διατηρητέο κτίριο ηλικίας άνω των 100 ετών στην καρδιά της Αθήνας, ένα από τα πιο σπάνια Αθηναϊκά κτίρια του κέντρου, με 3 όψεις, και φιλοδοξεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη στους κλασσικά ανακαινισμένους χώρους του.

Το εγχείρημα των νεαρών επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω από αυτό το έργο έρχεται να συμπληρώσει ,με φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, την άνθηση του τουρισμού στην Ελλάδα και να εστιάσει, στο όλο και ανερχόμενο, κέντρο της πρωτεύουσας, θέτοντας υψηλά τον πήχη στην ποιότητα. Οι νεαροί επιχειρηματίες του Belle Epoque επιθυμούσαν και πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο το οποίο να ενώνει την παλιά Αθήνα με την σύγχρονη ελληνική πρωτεύουσα του σήμερα. Γι’ αυτό, άλλωστε, κατά την ανακατασκευή του κτιρίου το 2020, τα στοιχεία της όψης του, ο ανελκυστήρας και ο γύψινος διακοσμητικός ανάγλυφος, αποδόθηκαν όπως η αρχική τους μορφή, σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω τους.

Το κτίριο αποτελείται από 17 σουίτες υψηλής αισθητικής, διαφορετικές μεταξύ τους, σχεδιασμένες με σκοπό να αποπνέουν τον αέρα της χρυσής εποχή των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα, ενώ παράλληλα διαθέτει στους επισκέπτες του υψηλής ποιότητας παροχές .Σε κάθε ξεχωριστή σουίτα η φινέτσα και η ομορφιά της Αθήνας του 1920 συνδιαλέγεται και συνομιλεί με την άνεση και την εξέλιξη της σημερινής Αθήνας. Η διαμονή σε μια από τις σουίτες σε συνδυασμό με την επίσκεψη στην ταράτσα του ξενοδοχείου, αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, μια συγκλονιστική εμπειρία.

Η ομάδα του Belle Epoque είναι έτοιμη να σας μυήσει στο κέντρο της Αθήνας και να σας παρέχει ότι πληροφορία χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας!

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.belleepoquesuites.gr