Bergmann Kord
Η Bergmann Kord από το 1979 εργάζεται σταθερά και αθόρυβα ώστε σήμερα να αποτελεί μια από τις πλέον έμπειρες και εξειδικευμένες κλινικές μαλλιών

Η Bergmann Kord από το 1979 εργάζεται σταθερά και αθόρυβα ώστε σήμερα να αποτελεί μια από τις πλέον έμπειρες και εξειδικευμένες κλινικές μαλλιών, διεθνώς.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει πραγματοποιήσει την πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών που έγινε στην Ελλάδα, ενώ μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της καταγράφονται οι περισσότερες επεμβάσεις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στη χώρα, που ξεπερνούν τις 70.000.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία που έχουν αναδείξει την Bergmann Kord σε Κλινική Μαλλιών διεθνούς εμβέλειας.

  • η τεχνογνωσία αιχμής που αξιοποιεί βάση της εμπειρίας των 40 και πλέον χρόνων.
  • η απόλυτη εξειδίκευση όλα αυτά τα χρόνια σε λύσεις που αφορούν τη τριχόπτωση.
    • η προηγμένη ιατρική τεχνολογία της στην εφαρμογή εξειδικευμένων επιστημονικών υπηρεσιών όπως είναι η θεραπεία PRP.
    • η συνεχής υιοθέτηση καινοτόμου τεχνογνωσίας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της όπως είναι η τεχνική HOS για ογκολογικούς ασθενείς.
    • η συμμετοχή της σε επιστημονικές έρευνες στον τομέα των βλαστοκυττάρων (που ενδέχεται να αποτελέσει το μελλοντικό βήμα εξέλιξης στη μεταμόσχευση μαλλιών), σε συνεργασία με διαπιστευμένα εργαστήρια. 

      Διαρκής εκπαίδευση και συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

      • Οι εξελίξεις στην ιατρική και σε νέες τεχνολογίες απαιτούν διαρκή επιμόρφωση και κατάρτιση, μια πραγματικότητα που η Bergmann Kord έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια για το επιστημονικό και ιατρικό προσωπικό, ενθαρρύνοντας τη συνεχή ροή εκπαίδευσής του μέσω τακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και μέσω παρακολούθησης ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων.

      •           Έχοντας εντρυφήσει στην άριστη γνώση και με συγκεντρωμένη εμπειρία μέσω της καθημερινής ενασχόλησης, εξάγει τεχνογνωσία,

     

  • παρουσιάζοντας τα αξιόλογα αποτελέσματα της, τα πρωτόκολλα των θεραπειών κατά της τριχόπτωσης, τόσο σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό, όσο και σε σχετικά επιστημονικά συνέδρια. Κάτι που συνέβη στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στη κεντρική κλινική της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι.

    Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση και η πρακτική εφαρμογή της πιο εξελιγμένης μεθοδολογίας και τεχνολογίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE. Σε αυτό παρευρέθηκαν παγκοσμίως κορυφαίοι επιστήμονες, που ασχολούνται συστηματικά με την εκπαίδευση και την έρευνα, προερχόμενοι από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών, ως μέλη του Ινστιτούτου FUE.

     

    Εξαγωγή τεχνογνωσίας σε προηγμένες αγορές.

    Ένα ακόμα στοιχείο που αναδεικνύει τη δυναμική, το κύρος και την αξιοπιστία της Bergmann Kord σε διεθνές επίπεδο είναι το αίτημα της μητρικής εταιρεία Bergmann Γερμανίας για τη  συμμετοχή του επιστημονικού προσωπικού σε σημαντικά πανευρωπαϊκά σεμινάρια για ξένους συνεργάτες, με σκοπό την παρουσίαση των τεχνολογιών και τεχνικών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Απώτερος στόχος τέτοιου είδους προγραμμάτων είναι η εκπαίδευση των εκεί νέων συνεργατών, οι οποίοι θα εργαστούν για τις νέες Κλινικές στη Γερμανία και την Αυστρία, βασιζόμενοι αποκλειστικά στα πρωτόκολλα της Bergmann Kord. 

    Κορυφαία επιλογή στον ιατρικό τουρισμό.

    Η αναγνώριση και αποδοχή της Bergmann Kord αποτυπώνεται στην επιλογή της από ολοένα και περισσότερους ευρωπαίους ασθενείς για να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα. Έτσι, επισκέπτονται από Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο του ιατρικού τουρισμού, και απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Βergmann Kord.

     

    Η Bergmann Kord διαθέτει συνολικά 7 κλινικές στην Ελλάδα. Στην Αθήνα η κεντρική βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, Χαλάνδρι, τηλ. 210 68 28 888, έναντι Νοσοκομείου «Υγεία» και στη Λεωφόρο Συγγρού 203, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 93 11 111, επίσης σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης. 

    Περισσότερα για την Bergmann Kord στο kord.gr και fuehairclinic.eu