Βeyonce

H Beyonce “έλυσε” τη συνεργασία της με την Adidas και πλέον μπαίνει στον κόσμο της υψηλής ραπτικής καθώς συνεργάζεται για μια limited σειρά με τον οίκο Balmain και τον creative director, Olivier Rousteing!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πρόσφατα στη Vogue πως έχει ετοιμάσει ένα μυστικό project με την Beyonce και πλέον οι δημιουργίες έχουν αποκαλυφθεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Οι δυο τους σχεδίασαν μια ολόκληρη συλλογή η οποία είναι αφιερωμένη στο νικητήριο άλμπουμ της τραγουδίστριας “Renaissance”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

“Φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που μια μαύρη γυναίκα επιβλέπει τα σχέδια υψηλής ραπτικής σε έναν ιστορικό παριζιάνικο οίκο, και αυτά τα σχέδια δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον πρώτο μαύρο που επέβλεψε ποτέ όλες τις συλλογές σε έναν ιστορικό παριζιάνικο οίκο”, είπε ο σχεδιαστής για τη συνεργασία τους.

Οι δημιουργίες έχουν πολύ έντονο χαρακτήρα καθώς συνδυάζονται ιδέες από τον Μεσαίωνα με μια πιο σύγχρονη ματιά και οι δυο καλλιτέχνες έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν κομμάτια υψηλής ραπτικής τα οποία μπορούν να φορεθούν στο κόκκινο χαλί!

Στο Instagram έχει γίνουν ήδη viral τα ρούχα και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με όσα έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Τσέκαρε και αυτά: