Beyonce

Η πολυβραβευμένη με βραβεία Grammy, απόλυτη mega star του πλανήτη, η Beyoncé, επιστρέφει με το ολόφρεσκο dance anthem “BREAK MY SOUL”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Το “BREAK MY SOUL” είναι το πρώτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο νέο album της “RENAISSANCE”.

To καινούργιο single χρησιμοποιεί sample από δύο πολύ γνωστά club tracks, το “Show Me Love” της Robin S. και το “Explode” της Big Freedia, τα οποία έχουν γίνει θρυλικά μέσα στα χρόνια για τον κόσμο της house μουσικής σκηνής.

To “BREAK MY SOUL” μας εισάγει σε έναν διαφορετικό κόσμο της Beyoncé σε σχέση με τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές “Beyoncé” και “Lemonade” που είχαν πιο βιωματικό ύφος και urban pop ήχο. To “RENAISSANCE” θα φτάσει στα χέρια μας στις 29 Ιουλίου και αδιαμφισβήτητα έχει μπει στη κορυφή της λίστας με τις πιο hot κυκλοφορίες του φετινού καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το cover story της Beyoncé στην Bρετανική Vogue, το νέο album περιγράφεται ως: “Μουσική που σε ανεβάζει, σε κάνει να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και υποκουλτούρες, για τους ανθρώπους του τώρα και του τότε, μουσική που θα ενώσει πολλούς ανθρώπους και θα τους κάνει σαν ένα στο dance floor, μουσική που θα αγγίξει τη ψυχή σου”.

Το “RENAISSANCE” είναι το πρώτο studio album από την Beyoncé μετά το “Lemonade” που κυκλοφόρησε το 2016, ενώ στο ενδιάμεσο είχε επιμεληθεί το soundtrack της ταινίας “The Lion King: The Gift”. Η Beyoncé θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες του πλανήτη με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 118 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τσέκαρε και αυτό : Πύργος του Άιφελ : Τον χώρισε για έναν φράχτη