Big Brother

Τέλος από το Big Brother ο Κρητικός παίκτης, Αντώνης Αλεξανδρίδης, καθώς μετά τη χυδαία ατάκα την οποία «πέταξε» τελείως κουτά, ξέσπασε ο κόσμος στα socila media και ζητούσαν αν ακυρωθεί το show.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, αν δεν γνωρίζεις μας έστειλε αδιάβαστους με την ατάκα «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», και αντιλαμβάνεσαι τι έγινε σε Twitter και Facebook.

O ΣΚΑΙ και η παραγωγή του Big Brother αποφάσισαν να τον «τελειώσουν» μια και καλή το Big Brother, καθώς θέλουν να «προλάβουν» αυτά που έρχονται διότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ζήτησε να παρέμβει άμεσα το ΕΣΡ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή με τα ποδήλατα φέρνει αναταράξεις μεταξύ των συγκάτοικων🚲 Ραντεβού αυριο πάλι στις 23:00 @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr #NewEpisode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Ο Αντώνης μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ο Μεγάλος Αδερφός του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι διότι τέτοιες συμπεριφορές δε χωρούν εκεί μέσα! Ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορούσε να πιστέψει πως έκανε ένα τέτοιο λάθος και πως δεν έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο και πως θα του είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσει όλο αυτό.

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: H chill version του «Μόνο Πάγο» από τους Tasos Xiarcho & Konnie Metaxa!