Big Brother

Big Brother: Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει τεράστιος σάλος σχετικά με κάποια βίντεο τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνουν δυο παίκτες του γνωστού ριάλιτι να ερωτοτροπούν στο μπάνιο.

Οι εικόνες έχουν ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι παίκτες έχουν λάβει γνώση του περιστατικού.

Το κανάλι του Φαλήρου με μια ανακοίνωση του αναφέρει πως θα προβεί σε όλες τις νομικές διαδικασίες για να βρεθεί το πρόσωπο που διέρρευσε τις εν λόγω στιγμές στα social media και θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

 

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

 

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες”.