Big Brother

Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί, αλλά παίχτηκε ένα πολύ άσχημο σκηνικό στο Big Brother, καθώς ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έριξε ξάπλες με τα δίδυμα και ακούσαμε κάποια λόγια τα οποία δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα ακουστούν από έναν άνδρα στην ελληνική τηλεόραση, πόσο μάλλον να επιτρέψει μια παραγωγή να παιχτούν στον αέρα.

Τι έγινε;

Ο Αντώνης και τα Βαρουξάκια άραξαν στο κρεβάτι και συζητούσαν περί σεξουαλικών θεμάτων, και ο Κρητικός παίκτης αποφάσισε να κάνει μια δήλωση η οποία αμέσως «χτύπησε» καμπανάκια στα αυτιά μας. Μιλούσαν για τα κορίτσια του σπιτιού και τις τσαχπινιές που γίνονται, και θέλησε να πει την απαράδεκτη ατάκα ««κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου αλλιώς έχει βιασμό». Ουαου! Ουαου! Ουαου!

Η ατάκα που ακούστηκε έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και ο κόσμος που ασχολείται με τα social media, ξέσπασε με οργισμένα μηνύματα κατά του καναλιού και του παιχνιδιού και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την ακύρωση του παιχνιδιού.

Στο Twitter διαβάζουμε κάποια σχόλια όπως τα παρακάτω:

Ήδη μια εταιρεία η οποία προβάλλεται ο ως χορηγός στο Big Brother, αποφάσισε με ανακοίνωση της αποσύρει τη διαφήμιση της από το παιχνίδι και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Ακόμα και για «πλάκα» (που δεν κάνουμε πλάκα με τέτοια θέματα), να το είπε ο παίκτης δε νοείται να μην επέμβει το ΕΣΡ και να γίνει κάτι με αυτό το ζήτημα! Δυστυχώς τα όρια της αξιοπρέπειας ξεπεράστηκαν κατά πολύ και το χειρότερο όλων είναι πως αυτό το πρόγραμμα το παρακολουθούν και άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να έχουν βιώσει κάτι τόσο άσχημο στη ζωή τους.

Αναμένονται εξελίξεις!