Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα η εξομολόγηση του Θέμη στον τοίχο του Big Brother μου άρεσε πολύ!

Την Παρασκευή το βράδυ (?2/10), ο Θέμης Κανέλλος αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της ζωής του με τον Big Brother και το τηλεοπτικό κοινό, και «έκλεισε» με μια πολύ όμορφη φράση!

Καλώς ή κακώς, ξέρουμε πως ακόμη και το 2020 η gay κοινότητα δεν είναι απόλυτα αποδεκτή και πολλοί γονείς τείνουν να κάνουν το λάθος να συμπεριφέρονται στα παιδιά τους που νιώθουν πράγματα για το ίδιο φύλο, σαν να κάνουν κάποιο έγκλημα! Ας πούμε, επιτέλους τα πράγματα όπως είναι!

Πολλοί γονείς, όπως του Θέμη, δεν μπορούν να δεχτούν πως το παιδί τους θέλει να κάνει πράγματα τα οποία δεν είναι αποδεκτά από την κοινωνία (όπως να βάφεται ένας άνδρας) και τα καταπιέζουν να ακολουθήσουν δρόμους οι οποίοι μπορεί να είναι καταστροφικοί!

Δυστυχώς, ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι αγάπη και να αισθάνεται ευτυχισμένο! Αυτό δεν είναι άλλωστε το πιο σημαντικό όταν καθημερινά υπάρχει κόσμος που χάνει μάταια τη ζωή του ή όταν υπάρχουν δυστυχισμένοι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κάνουν κακό!

Ο Θέμης μπορεί να μην είναι του γούστου σου, να μην ταιριάζει στη φιλοσοφία σου αλλά ο Θέμης έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και είναι ευτυχισμένος! Και μπράβο που δε φοβάται να πει την αλήθεια του και να χαμογελάσει! Γιατί όλοι αξίζουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να τον αγαπάμε!

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: The Bachelor: Τα σχόλια του Twitter 2/10