Η πρώην παίκτρια του Big Brother λαμβάνει συνεχώς μηνύματα στήριξης από τους followers της και δε σταματά να μας τα δείχνει!

Η Ραμόνα Μοροσάνου αποχώρησε από το Big Brother πριν από δυο εβδομάδες και παρόλο που βλέπαμε αρκετά αρνητικά σχόλια στο Twitter, στο Instagram υπάρχει πολύ θετικό κλίμα.

Από τότε που βγήκε η Ραμόνα από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αναρτά συνεχώς τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο ο οποίος θέλει να δείξει την υποστήριξη του προς το άτομο της και εκείνη αφήνει στην άκρη όλα τα hate comments και δίνει βάση μόνο σε ότι την κάνει χαρούμενη! Και καλά κάνει!

ad

Η πρώην παίκτρια του Big Brother δέχτηκε έντονη κριτική τις τελευταίες εβδομάδες που βρισκόταν στο σπίτι του Big Brother, διότι βρέθηκε  «απέναντι» από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και πολλοί χρήστες του Twitter της έδωσαν ένα ψευδώνυμο το οποίο θεωρεί η ίδια πως δεν της ταιριάζει καθόλου!

Πάντως, μέσω του Instagram, συνεχίζει να «διαφημίζει» τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει και με τον τρόπο της ευχαριστεί τον κόσμο!

Τσέκαρε τα σχόλια:

Τσέκαρε και αυτό: H Marvel «μετατρέπει» τους ανθρώπους του συστήματος υγείας σε υπερήρωες!