Ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή τον Θέμη και την εξομολόγηση του στο Big Brother, θέλησε να τοποθετηθεί!

Ο Θέμης εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και μίλησε για το γεγονός πως δεν είναι κοντά με την οικογένεια του εξαιτίας των επιλογών του και συγκινήθηκε πολύ! Και εμείς μαζί του!

Ο Νίκος Μουτσινάς άφησε για λίγο στην άκρη τα αστεία αποσπάσματα και θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε ένα ζήτημα που αφορά τους ανθρώπους των οποίων οι ερωτικές προτιμήσεις μπορεί να ενοχλούν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων (καλό θα ήταν να μην τους  ενοχλεί, λέμε τώρα, και να ασχολούνται με την πάρτη τους) και είπε κάποια λόγια τα οποία ήταν υπέροχα!

«Οι γονείς που είστε σπίτι και το ακούτε, μπείτε λίγο στην ψυχολογία αυτού του παιδιού. Έτσι κι αλλιώς, το κομμάτι για το gay το μη gay κλπ, πιστεύω μέσα στον μικρό μου εγκέφαλο έχει λίγο ξεπεραστεί. Είναι όπως λέμε «αυτός είναι ψεύτης», «είναι gay». Σημασία καμία, μην το κάνουμε θέμα. Οι γονείς μπορούν να καταλάβουν το παιδί, είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλω να μιλήσω ουσιαστικά στα παιδιά.

Δεν πειράζει, ξεπεράστε το λίγο αυτό το κομμάτι με τους γονείς. Δεν πειράζει. Καταλαβαίνω ότι όλοι ψάχνουμε να βρούμε αυτό το μπράβο από την οικογένειά μας. Δεν το βρίσκουμε και μετά τρέχουμε σε όλον τον κόσμο, ποιος θα μας πει μπράβο. Δώστε λίγο περιθώριο και δεν πειράζει παιδιά. Ας αποδεχτείτε εσείς αυτό που είστε και αυτό μετά από λίγο απλώνεται. Μην τρώτε τον χρόνο σας να σας πει ο άλλος «μπράβο σου». Μπράβο να πεις εσύ στον εαυτό σου», είπε ο παρουσιαστής και τα είπε πολύ ωραία!

Τσέκαρε το απόσπασμα: