Big Brother νικητής

Big Brother νικητής: Η μεγάλη μέρα του τελικού έφτασε και μετά από 3,5 μήνες μάθαμε επιτέλους ποιο είναι το πρόσωπο το οποίο κατάφερε να πάρει τα 100.000 ευρώ!

Στο σπίτι του Big Brother είδαμε προσωπικότητες με τις οποίες ο κόσμος ταυτίστηκε και μέσα από τσακωμούς, γέλια, χαρές και αστεία είδαμε πως μπορούν να συμβιώσουν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Οι παίκτες του Big Brother ήρθαν πολλές φορές σε κόντρα και είδαμε να δημιουργούνται «πηγαδάκια» και παρέες οι οποίες έφεραν ίντριγκες αλλά και όμορφες στιγμές! Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ο εγκλεισμός δημιουργεί περίεργες συμπεριφορές μετά από λίγο καιρό!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας ήταν οι 5 φιναλίστ οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό και να δείξουν στον κόσμο πόσο πολύ θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν! Αλλά μόνο ένα πρόσωπο κατάφερε να κερδίσει 100.000 ευρώ!

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που αφορούσαν στον νικητή ( Big Brother νικητής ) και έγινε αμέσως χαμός στα socila media αφού όλοι είδαν την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να κερδίζει!