Γίναμε μάρτυρες μια πολύ δυσάρεστης ιστορίας στο Big Brother!

Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι γυναίκα, κούκλα, παίκτρια του Big Brother και δυστυχώς πρωταγωνίστρια σε ένα βίντεο το οποίο πίστευε πως θα μείνει «κλειδωμένο» σε κάποιο σκοτεινό φάκελο! Πόσο άδικο είναι να υπάρχουν άνδρες οι οποίοι θέλουν απλά να ξεφτιλίσουν μια γυναίκα επειδή δεν τους θέλει πια!

Στο χθεσινό live του Big Brother είδαμε το κορίτσι να αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν και με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση! Ενώ στην ουσία δεν πρέπει να ντρέπεται για τίποτα!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μόλις έμαθε την ιστορία, ξέσπασε στον αέρα του live του Big Brother και ήτα κόλαφος!

«Είμαι έξαλλος, αυτό που μάθαμε, είναι ανεπίτρεπτο. Είναι μισογύνης. Είναι ένας τύπος μου μισεί τις γυναίκες. Είναι ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος. Η ευθύνη σου δεν είναι το βίντεο. Ευθύνη σου είναι ότι έμπλεξες μαζί του. Πώς επέτρεψες να εμπιστευτείς τη ζωή σου σε αυτόν; Μην κλαις για το βίντεο. Δεν διαπομπεύεσαι. Μη χαλάσεις την ποιότητα σου. Μην σκας για τον παλιοκερατά! Κάτι λιγούρια που θα το δουν για να πάρουν μάτι δεν μας απασχολούν!», είπε ο παρουσιαστής και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του!

Τσέκαρε το απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: The Bachelor: Αγνώριστη η Σία Βοσκανίδου σε καλλιστεία πριν από 7 χρόνια