Big Brother

To Big Brother μπήκε για τα καλά στη ζωή μας μετά την απαράδεκτη και χυδαία φράση που εκστόμισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης περί βιασμού την ώρα του livestreaming και από τότε έχει γίνει μεγάλο θέμα αφού μέχρι και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου πήραν θέση για το ζήτημα.

Και εκεί που νομίζαμε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα σταματήσει τις δηλώσεις και θα προσπαθήσει να μείνει λίγο undercover μπας και κοπάσει η θύελλα, έρχεται με νέες δηλώσεις οι οποίες είναι άξιες απορίας.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» και τον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα, αποκάλυψε πως είναι τρομερά μετανιωμένος για ότι έγινε στο παιχνίδι και πως για μια ακόμη φορά θέλει να ζητήσει «συγνώμη».  Παράλληλα, αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι διότι θέλει να αποδείξει στον κόσμο πως δεν είναι «τέρας» και πως έκανε ένα λάθος το οποίο θέλει να διορθώσει.

Η απορία που μας έχει δημιουργηθεί είναι αν όντως θα καταφέρει να διορθώσει την κατάσταση και αν η παραγωγή του Big Brother θα επιλέξει να τον φέρει πίσω! Το μόνο που ελπίζουμε είναι όντως να μην συνεχίσει να κάνει περίεργες δηλώσεις και να προσέχει τι λέει! Γιατί έχει πει αρκετά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή με τα ποδήλατα φέρνει αναταράξεις μεταξύ των συγκάτοικων🚲 Ραντεβού αυριο πάλι στις 23:00 @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr #NewEpisode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Άντε να δούμε τι θα γίνει γιατί δεν ξέρουμε αν θα νιώσουμε άνετα με την επιστροφή του!