Ο παίκτης του Big Brother έχει προβληματίσει με τη συμπεριφορά του και ο πατέρας του τον στηρίζει όπως θα έκανε κάθε γονιός!

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχουν απασχολήσει από την αρχή του reality τόσο με τη συμπεριφορά του, όσο και με τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη Σοφία Δανέζη!

Ο πατέρας του Κεχαγιά εμφανίστηκε μέσω skyper στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για τη συμπεριφορά του γιου τις τελευταίες μέρες καθώς ήταν υπερβολική και σκληρή, με αποτέλεσμα να ζητά ο κόσμος την αποβολή του γιου του από το παιχνίδι! Ο κύριος Παύλος ήταν έκπληκτος όταν είδε τον γιο του να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο αλλά θέλησε να τον στηρίξει λέγοντας πως είναι ένα ευαίσθητο παιδί το οποίο αντέδρασε επειδή αισθάνθηκε έντονη επίθεση. Θεωρεί πως ο γιος του αισθάνεται προδομένος και αν τον είχε μπροστά του θα του μιλούσε και θα του έλεγε πως δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί έτσι.

ad

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει από τον κόσμο στα social media αλλά και για τα hate comments τα οποία είναι σκληρά.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, για τον νικητή του παιχνιδιού και να θεωρεί πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα καταφέρει να κερδίσει, ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά απάντησε πως βέβαια είναι η νικήτρια!

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Bachelor: Κι όμως η ξιφολόγχη βλέπει το reality