Big Brother Quiz

Big Brother Quiz: Ο πρώτος κύκλος του Big Brother έκανε πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 και στην πορεία ακολούθησαν τα Big Brother 2 στον Alpha και Big Brother 3 στο ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες και οι παίκτριες που πέρασαν από όλα τους κύκλους του γνωστού ριάλιτι κατάφεραν να αφήσουν εποχή λόγω των έντονων προσωπικοτήτων τους. Μάλιστα, κάποιοι και κάποιες απασχόλησαν αρκετά το τηλεοπτικό κοινό ακόμη και τη συμμετοχή τους στο Big Brother.

Ακόμη, πολλοί παίκτες και πολλές παίκτριες κυκλοφόρησαν μουσικούς δίσκους μετά το Big Brother, κάποιοι από τους οποίους σημείωσαν και μεγάλη επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και παίκτες που δε γνωρίζουμε τίποτα πλέον για εκείνους και την περαιτέρω καριέρα τους.

Για να θυμηθούμε, όμως, καλύτερα όλους τους κύκλους του Big Brother που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση, ετοιμάσαμε ένα φοβερό Quiz που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις εάν είσαι πραγματικά fan του ριάλιτι.

Για τσέκαρε:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Ας θυμηθούμε και κάποιες από τις αγαπημένες μας στιγμές που αφορούν στις δοκιμασίες των παικτών που συμμετείχαν στον φετινό κύκλου του ριάλιτι Big Brother!

 

Διάβασε και αυτό: GNTM Quiz: Πόσο καλά ξέρετε το reality μόδας