Big Brother Ισπανίας

Την ώρα που όλοι οι Έλληνες μιλούν για τον χυδαίο σχολιασμό του πρώην παίκτη του ελληνικού Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, έρχεται στο προσκήνιο το συμβάν με τον πραγματικό βιασμό μιας κοπέλας που συμμετείχε στο ισπανικό Big Brother.

Αυτό ακριβώς το περιστατικό δείχνει πως τέτοιου είδους σχόλια είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα γιατί η γραμμή είναι πολύ λεπτή τελικά από τα λόγια μέχρι τις ωμότητες.

Το παραπάνω περιστατικό στην Ισπανία που συνέβη το 2017, ήρθε στο φως τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς όταν πραγματικά συνέβη, η παραγωγή του ισπανικού Big Brother επέλεξε να το αποκρύψει από το κοινό που το παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με την ισπανίδα παίκτρια, Καρλότα Πράντο, ο βιασμός της διεπράχθη ενώ βρισκόταν αναίσθητη, αφού – όπως ανέφερε – είχε καταναλώσει αρκετά ποτά σε πάρτι στο σπίτι του Big Brother.

Ο θύτης της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ, ο οποίος παρά τα λεγόμενα της κοπέλας ότι “δεν ήθελε και δε μπορούσε” πριν πέσει αναίσθητη, δεν τον εμπόδισαν να καταφύγει στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Μία ημέρα μετά, η παραγωγή έδιωξε τον Χοσέ από το παιχνίδι, και η παραγωγή φώναξε την Καρλότα στο “δωμάτιο επικοινωνίας” και της έδειξε το βίντεο με το βιασμό της χωρίς την παρουσία ψυχολόγου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Καρλότα ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα και ζητούσε απεγνωσμένα από τον “Big Brother” να σταματήσει.

Πολλές εταιρείες, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, απέσυραν τις χορηγίες τους, γεγονός που σημειώθηκε και στο φετινό ελληνικό παιχνίδι.