Billie Eilish

Η Billie Eilish θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές τραγουδίστριες στον πλανήτη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζει μεγάλο hype στα social media και να έχει φαντικούς θαυμαστές αλλά και haters!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια με τα εξαιρετικά τραγούδια και την ατμοσφαιρική φωνή, μίλησε στο podcast που κάνει ο Κόναν Ο’Μπράιεν για όσα συμβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε πως πλέον τα έχει διαγράψει από το κινητό της.

“Ό,τι διαβάζω στο διαδίκτυο το πιστεύω. Εγώ! Και το ξέρω ότι είναι ανόητο και δεν πρέπει να το κάνω γιατί έχω αποδείξεις ότι δεν είναι όλα αλήθεια. Σχεδόν τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είναι, σαν μικρά πράγματα, μικρά αθώα ψέματα, που πάνε πάνω από το κεφάλι όλων, αλλά όλοι τα πιστεύουν”. 

Η Billie Eilish είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο έχει γνωρίσει το ακραίο hate από ανθρώπους πιυ κάνουν body shaming και έχει απαντήσει πολλές φορές αλλά πλέον δεν αντέχει να τα βλέπει όλα στο κινητό της και προτιμά να απέχει και να κάνει άλλα πράγματα όπως να προστατέψει την ψυχική της υγεία.

Καλά κάνει το κορίτσι!

Tσέκαρε και αυτά: