Billie Eilish

Η Billie Eilish είναι μια εκπρόσωπος της GEN Z γενιάς που έχει καταφέρει να κάνει πολλά όνειρα της πραγματικότητα και αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη βήμα για να εκπληρώσει έναν στόχο της.

Η τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή, αποφάσισε να αφήσει για λίγο το τραγούδι στην άκρη και να ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς θα συμμετάσχει στη σειρά “Swarm” του Ντέιβιντ Γκλόβερ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πρόκειται για μια σειρά τρόμου η οποία αφορά την εποχή 2016-2018 όπου μια νέα γυναίκα η Ντρέ, έχει εμμονή με μια ποπ σταρ και θα οδηγηθεί σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο την  πηγαίνει σε ταξίδια που δεν περίμενε.

Η Billie Eilish θα υποδυθεί την Ίβα, και μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως ενδέχεται να είναι μια ηγέτης αίρεσης ή μια επικίνδυνη θεραπεύτρια.

Η τραγουδίστρια θέλει να κάνει πολλά πράγματα στο χώρο της showbiz και δεν τςη αρέσει να ασχολείται μόνο ένα βασικό αντικείμενο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

To νέο κορίτσι ανάρτησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο μέσω του οποίου μας δείχνει τις πρώτες εικόνες της και φαίνεται πως έχει πα΄ρεί πολύ σοβαρά το ρόλο της ενώ οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί με την κίνηση που επέλεξε να κάνει και ανυπομονούν να τη δουν στη σειρά!

 

Τσέκαρε και αυτά: