Το τραγούδι που ακούγεται στην νέα μεγάλη διαφημιστική καμπάνια της NOVA είναι το εκρηκτικό “Revolution” της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας και στιχουργού, Bishop Briggs και κυκλοφορεί από την PanikRecords/Sony Music.

Τσέκαρε το 

ad

To track ξεκινάει με ψιθυριστά κουπλέ που χτίζουν σιγά σιγά έναν ρυθμό που οδηγεί σε μία κορύφωση με ντραμς, όπου φωνάζει “Welcome to my revolution,” ενώ παράλληλα κιθάρες και ντραμς την δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην διάρκεια του τραγουδιού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για το τραγούδι, σχολιάζει: “To ‘Revolution’ είναι η απάντηση στην επιθυμία μου να βρίσκω δύναμη, ακόμη και στις πιο επώδυνες στιγμές. Τι βρίσκω εξαιρετικά θεραπευτικό να βγάζω μια δυναμική στην μουσική μου, ακόμη κι όταν νιώθω εντελώς ανίσχυρη στην προσωπική μου ζωή. Ο στόχος μου είναι όποιος ακούει το τραγούδι να νιώθει όχι μόνο ικανός αλλά και ατρόμητος!”

Η Bishop καταφέρνει να γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία με τα τραγούδια της και ειδικά με την πρόσφατη της κυκλοφορία των “High Water” και “Art of Survival”, τα οποία μαζί ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια streams σε μικρό χρονικό διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η επανάσταση της Bishop μόλις ξεκίνησε !

Τσέκαρε και αυτά: