Black Friday 2019: Ε-ε-ερχεται! Μια ημέρα πριν την μεγάλη “μάχη” σας βάζουμε στο κλίμα και σας λέμε σε τι πρέπει να επενδύσετε τα λεφτά σας!

Και για άντρες και για γυναίκες! Ξεκινήσαμε το ψάξιμο και φτάσαμε στο συμπέρασμα και για τα δύο φύλα.

Στην Ελλάδα παίζει πολύ το “ψεύτικο Black Friday”…Απλά αλλάζουν ετικέτες λένε ότι ήταν πιο ακριβό και του πουλάνε στην ίδια τιμή…

Δηλαδή παίζει μεγάλη παραπλάνηση του καταναλωτή…Για αυτό και τις προηγούμενες ημέρες είχαμε γράψει εδώ στο Citynow ότι είναι λίγο ένα ψέμα αυτή η “Μαύρη Παρασκευή” στα “χωράφια” μας…

Θα πρέπει να προσέξετε αρκετά πριν αγοράσετε κάτι…Και για αυτό θα ήταν καλό να κάνετε ανάλυση μιας αγοράς και σύγκριση. Να ξέρετε αν όντως αυτό το προϊόν που θα αγοράσετε θα έχει όντως έκπτωση και δεν θα είναι “μούφα”.

Πάμε να δούμε τι αξίζει

Στους άνδρες αξίζει να επενδύσουν τα χρήματα τους σε είδη τεχνολογίας…Όπως κινητά,tablet, τηλεοράσεις,ακουστικά,υπολογιστές,laptop,gadgets, και γενικά τέτοια είδη.

Ενώ στις γυναίκες θα πρέπει να δείτε τις προσφορές με τα ακριβά καλλυντικά…Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείτε και να επενδύσετε εσείς οι γυναίκες…Μετά την έρευνα μας εδώ στο Citynow βγάλαμε το συμπέρασμα ότι στα καλλυντικά καλής ποιότητας υπάρχουν μάχιμες προσφορές.

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει στο συρτάρι της γνωστές εταιρίες στα καλλυντικά της;

Είναι η ευκαιρίας σας!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Black Friday is coming to town….