Black Friday 2022

Η Black Friday 2022 αναμένεται να κάνει την “εμφάνιση” της στις 27 Νοεμβρίου και όλοι περιμένουν πώς και πώς να ξεχυθούν στους δρόμους με κύριο σκοπό να αγοράσουν items τα οποία έχουν βάλει στο μάτια!

Η πιο ιδιαίτερη – για την αγορά – μέρα του χρόνου, επιστρέφει και ήδη πολλά καταστήματα μας προετοιμάζουν για αυτή καθώς αναμένεται να υπάρξουν προσφορές στις οποίες δε θα μπορέσεις να αντισταθείς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Πολλά κορίτσια και αγόρια έχουν ήδη μπει στο mood να κάνουν έρευνα αγοράς για τα πράγματα που θέλουν να προμηθευτούν τη μέρη μέρα του Νοεμβρίου, αλλά πρέπει να σκεφτούμε με σύνεση παιδιά, και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις!

Ποια είναι τα items που πρέπει να αποκτήσεις 

  • Ένα καλό παλτό

Φέτος, γυναίκες και άνδρες αναμένεται να κυκλοφορούν στους δρόμους φορώντας παλτό τα οποία φτάνουν μέχρι το γόνατο και να θυμίζουν Λονδρέζους τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Επομένως, ένα πλατό σε μπεζ τόνους ή γκρι θα είναι ότι καλύτερο για τις βόλτες σου.

  • Ένα καλό ζευγάρι αρβυλάκια

Ένα δερμάτινο ζευγάρι αρβύλες δε φεύγει ποτέ από τη μόδα! Επέλεξε ένα μαύρο ζευγάρι ή ένα καφέ και ετοιμάσου για περπάτημα!

  • Μια δερμάτινη τσάντα

Ιδανικά, θα μπορούσες να αγοράσεις ένα δερμάτινο backpack ή μια shopper. Μια καλή τσάντα είναι ένα item στο οποίο αξίζει να επενδύσεις καθώς είναι κάτι που χρησιμοποιείς καθημερινά και πρέπει να είναι καλό, για να μην υπάρχει γρήγορη φθορά.

Τσέκαρε και αυτά :

Χασμουρητό : Είναι τελικά “κολλητικό”

Χταπόδι : Έρευνα αποκαλύπτει πώς έχουν “νεύρα”